S pecí na pizzu Delizia si konečně budete moci připravit pravou pizzu Napoletana do své kuchyně za pouhých 5 minut, ochutit ji ingrediencemi, které preferujete, a bavit se každý den novými chutnými recepty. Vůně a nenapodobitelná chuť pizzy v peci se v peci Delizia ještě umocní. Klíčem k dosažení dobré pizzy je velmi vysoká teplota pečení (400 °C) po dobu několika minut: tímto způsobem můžete těsto upéct, aniž by se vysušila omáčka. Domácí pece obvykle těchto teplot nedosahují, ale žáruvzdorný kámen Delizia skutečně dělá rozdíl dosahující až 400 °C, což zaručuje stejný výsledek jako pece nejlepší pizzerie v Neapoli. Bez kouře z pečení a nepříjemných pachů lze pec na pizzu Delizia použít také k pečení koláčů, dortů, závinů, dortů a kaštanů.
Tato elektrická trouba byla vyvinuta speciálně pro přípravu pizzy. Je vybavena pečicí deskou z přírodního žáruvzdorného kamene a dvěma topnými tělesy.. Hlavní předností tohoto povrchu je, že rovnoměrně rozvádí teplo a absorbuje vlhkost z těsta. Díky tomu si můžete připravit domácí, voňavé a křupavé pizzy upečené na stejném kameni, jaký používají nejznámější pizzerie ve svých dřevem vytápěných pecích. Tato trouba dodá vůni a chuť také hotovým a mraženým pizzám.
V troubě připravíte během 4-5 minut libovolnou pizzu i plněné neapolské závitky, ať již z domácího nebo koupeného těsta. V troubě můžete péct i jakýkoli jiný druh těsta nebo hotovou pizzu (např. mraženou, předpečenou apod.). Při tomto použití trouby se výrazně zkrátí doba přípravy uvedená na obalu pizzy.
Podrobnosti o produktu
S pecí na pizzu Delizia si konečně budete moci připravit pravou pizzu Napoletana do své kuchyně za pouhých 5 minut, ochutit ji ingrediencemi, které preferujete, a bavit se každý den novými chutnými recepty. Vůně a nenapodobitelná chuť pizzy v peci se v peci Delizia ještě umocní. Klíčem k dosažení dobré pizzy je velmi vysoká teplota pečení (400 °C) po dobu několika minut: tímto způsobem můžete těsto upéct, aniž by se vysušila omáčka. Domácí pece obvykle těchto teplot nedosahují, ale žáruvzdorný kámen Delizia skutečně dělá rozdíl dosahující až 400 °C, což zaručuje stejný výsledek jako pece nejlepší pizzerie v Neapoli. Bez kouře z pečení a nepříjemných pachů lze pec na pizzu Delizia použít také k pečení koláčů, dortů, závinů, dortů a kaštanů.
Tato elektrická trouba byla vyvinuta speciálně pro přípravu pizzy. Je vybavena pečicí deskou z přírodního žáruvzdorného kamene a dvěma topnými tělesy.. Hlavní předností tohoto povrchu je, že rovnoměrně rozvádí teplo a absorbuje vlhkost z těsta. Díky tomu si můžete připravit domácí, voňavé a křupavé pizzy upečené na stejném kameni, jaký používají nejznámější pizzerie ve svých dřevem vytápěných pecích. Tato trouba dodá vůni a chuť také hotovým a mraženým pizzám.