Tradiční italská pizza za 5 minut! Vůně a chuť jsou umocněny jedinečnou pizzovou pecí Pizzeria Snack NAPOLETANA. Díky vysokým teplotám pečení (až 400 °C) dokáže tato pec připravit pizzu bez vysušení omáčky, což zaručuje stejný výsledek jako v nejlepších neapolských pizzeriích. NAPOLETANA se díky EXKLUZIVNÍMU systému pečení se 2 žáruvzdornými kamennými deskami dá použít k přípravě vynikajících tradičních tigelle emiliane nebo piadine romagnole a k přípravě toastů, koláčů, dortů a lahodných sendvičů.
Tato elektrická trouba byla vyvinuta speciálně pro přípravu pizzy. Je vybavena pečicí deskou z přírodního žáruvzdorného kamene a dvěma topnými tělesy. Hlavní předností tohoto povrchu je, že rovnoměrně rozvádí teplo a absorbuje vlhkost z těsta. Díky tomu si můžete připravit domácí, voňavé a křupavé pizzy upečené na stejném kameni, jaký používají nejznámější pizzerie ve svých dřevem vytápěných pecích. Tato trouba dodá vůni a chuť také hotovým a mraženým pizzám.
V troubě připravíte během 4-5 minut libovolnou pizzu i plněné neapolské závitky, ať již z domácího nebo koupeného těsta. V troubě můžete péct i jakýkoli jiný druh těsta nebo hotovou pizzu (např. mraženou, předpečenou apod.). Při tomto použití trouby se výrazně zkrátí doba přípravy uvedená na obalu pizzy.
Pizza troubaje ideálním řešením pro všechny, kteří chtějí připravit domácí pizzu. Díky volitelné teplotě až 400 °C si můžete vychutnat pizzu z čerstvých surovin, nebo i mraženou a to za pouhých 5 minut. Jedinečná chuť Vůně a nenapodobitelnou chuť pizzy dosáhnete díky pizza kameni, který zaručuje stejný výsledek jako pece těch nejlepších neapolských pizzerií. Nedochází k úniku kouře a jiných pachů, můžete tak připravit nejen pizzu, ale také sladké nebo slané.
Podrobnosti o produktu
Tradiční italská pizza za 5 minut! Vůně a chuť jsou umocněny jedinečnou pizzovou pecí Pizzeria Snack NAPOLETANA. Díky vysokým teplotám pečení (až 400 °C) dokáže tato pec připravit pizzu bez vysušení omáčky, což zaručuje stejný výsledek jako v nejlepších neapolských pizzeriích. NAPOLETANA se díky EXKLUZIVNÍMU systému pečení se 2 žáruvzdornými kamennými deskami dá použít k přípravě vynikajících tradičních tigelle emiliane nebo piadine romagnole a k přípravě toastů, koláčů, dortů a lahodných sendvičů.
Tato elektrická trouba byla vyvinuta speciálně pro přípravu pizzy. Je vybavena pečicí deskou z přírodního žáruvzdorného kamene a dvěma topnými tělesy. Hlavní předností tohoto povrchu je, že rovnoměrně rozvádí teplo a absorbuje vlhkost z těsta. Díky tomu si můžete připravit domácí, voňavé a křupavé pizzy upečené na stejném kameni, jaký používají nejznámější pizzerie ve svých dřevem vytápěných pecích. Tato trouba dodá vůni a chuť také hotovým a mraženým pizzám.
Pizza troubaje ideálním řešením pro všechny, kteří chtějí připravit domácí pizzu. Díky volitelné teplotě až 400 °C si můžete vychutnat pizzu z čerstvých surovin, nebo i mraženou a to za pouhých 5 minut. Jedinečná chuť Vůně a nenapodobitelnou chuť pizzy dosáhnete díky pizza kameni, který zaručuje stejný výsledek jako pece těch nejlepších neapolských pizzerií. Nedochází k úniku kouře a jiných pachů, můžete tak připravit nejen pizzu, ale také sladké nebo slané.